headline photo

Tuesday, December 25, 2007

.:4th Student's Scientific Conference:.

Entri kali ini hanya sekadar ingin berkongsi cerita berkaitan 4th Student's Scientific Conference on Microbiology, Virology and Immunology yang diadakan kelmarin; 24 Disember 2007. Rumit dan letih untuk aku huraikan dengan panjang lebar tentang program ini, maka biarlah gambar-gambar di bawah menjadi si penglipur lara. :)


Assoc. Prof. EV Budanova (merangkap lecturer aku) bertindak sebagai pengacara majlis.

Prof Yevgeny P. Pashkov sedang merasmikan majlis.


Menerima sijil penyertaan.

Inilah projek yang telah aku siapkan untuk conference kali ini; kajian berkaitan Epstein-Barr Virus (EBV). Poster yang sedikit mencelah di sebelah kanan adalah milik Ammar.


Sebahagian daripada anak didik Assoc. Prof. Budanova. (Dari kiri: Ili, Shahrin, Aku, Budanova, Darwin, Ammar dan Zalikha).

4 comments:

Sarah Mohd Shukor said...

salam judin.

ye! akhirnya dh confirm kamu avto. besarnye poster. ehem. ks baru selitkan nota apresiasi atas Syair Sarah yg kamu tujukan tu di blog ks. terima kasih boss!

amnah mohd yousop said...

salam judin..

wah.. tahniah! avto ye.. tapi kekadang amik final ni lagi baik daripada avto.. walaupun susah tapi ilmu tu lebih melekat.. kalau avto, terus lupa gitu je..

apa pun, bersyukur juga dapat avto.. panjang sikit cuti tu.. bole jalan2 lepas seperti yg dirancang.. tak gitu judin..

Hafizuddin Awang said...

KS: Trima kasih KS. haa skrg baru boleh reply ucapan tahniah ks sbb sebelum ni tak confirm lagi...haha dan trima kasih juga utk nota apresiasi kat My World.
Kak Amnah: trima kasih juga utk kak amnah. mmg benar kalau amik final ilmu tu lekat sket sbb kita revise balik semua benda. tp nak buat mcm mana kat rusia ada sistem avto, kalo ada rezeki dpt 'ruksah' mcm ni takkan nak tolak kot.tp alhamdulillah sbb lapang sket winter ni.bleh revise ECG yg memeningkan otak tu. hihihi :)

Sarah Mohd Shukor said...

Judin, esok kat Ferr n Mily nk ke Dom Knigi. Hehe. Then kitorg nak ke Kievkiy Evropiesky tu. huuu. ni 1st time ks nk pergi. tak pernah pegi lg sebelum ni. alang2 Ferr n Mily nak ke sana, i'll just tag them. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails