headline photo

Thursday, December 11, 2008

6 Cik Kiahs, 3 Entourages

This 4th cycle is so free and unstressful (compared to the previous 3 cycles) that I managed to make a chef-d’œuvre of my own. Don't be too excited ok. It's just a compilation of videos and pictures from my previous summer 2008 trip to Holland, Belgium and Germany. To those 6 cik kiahs, enjoy watching this clip!


video

16 comments:

syikdolshebang said...

nak gini gak..hahaha

Hafizuddin Awang said...

nak? tunggu aku join rombongan cik kiah korg yg seterusnya la plak. haha.
btw bakpo nickname mung ni funky sgt ni? minda aku yg tradisional ni takleh trima lagi. haha.

cIk kiaH ke 2 said...

hehehe...

judin..mu buat la banyak2 sikit video..hehe..lagik rajin aku gi blog mu cenggini..=D

Hafizuddin Awang said...

takleh buat kerap sgt. org bosan plak nanti. mungkin nak buat wayang kulit plak kot pasni. hehehe.

Atiqah said...

pheewiitt..suke2!!video yg x mnghampakan utk 1st trial..lps ni bwt yg colorful pny plak..6 cik kiah & 3 entourages?? cop nk entourage..judin kompem la leader kiahs..hehe..(~.^)

Hafizuddin Awang said...

hoho, tiks2. murni dr dulu lg nak jadi ketua rombongan. so mai la kita sama2 iktiraf murni jd leader. ko plak bkekalan jd ***ing botol. muahahaha. yess nasib baik aku masih ingat psl tu.

roki rox!!!! said...

hohoh...xpa bangga gak aku diiktiraf jd ketua rombongan oleh cik Din..kebetulan nama aku mmg rokiah bony d zmn dulu kala...kehkeh
wehh video tu dgn black n whitenya plus Lagu membuatkan aku rs sayu je..as if kta ni dh habih blajar kt mma n tgk video2 lama..hoho

фарина захари said...

wah..terhibur ak tgk video ni...besh2 :D

Hafizuddin Awang said...

cik roki, nanti 6th year aku buat video yg mmg lagi sedih. fareena, nanti kita buat video kita ke athens ngan italy. haha.

syikdolshebang said...

pena..apa yg menghiborkan pon?
bukan ada judeng buat tarian bajau ka,apa pon..boring ah..tak bet..lame..booo..
muahaha
nama aku cool ok?funky..wiwiwiw

Hafizuddin Awang said...

ee apa aa sikin. slalu nak memangsakan bajau. apala salah org bajau. isk2.

Sarah Mohd Shukor said...

Ecece.. Hot ye Judin dikelilingi oleh Cik Kiahs ni. Haha.

Rosalinda said...

Wah,ko wat ak inspired ar Judin...mueskeskes

Hafizuddin Awang said...

ks, tiadalah se-hot itu.hehe

rosalinda? siapa tu? apa2 pun, tharunya dpt mberi inspirasi pd kamu. mesti sikin xpuas hati sbb gambar terrorist dia tu xdpt kasi inspirasi kat sesapa pon. muahahaha.

rosalima said...

haha...aku nak lawan rosalinda..

ekkekek...pasni letak ar lagu background siti plak..hehe

Hafizuddin Awang said...

bukan stakat satu lagu je aku letak, satu playlist trus.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails