headline photo

Friday, March 28, 2008

.:Sushi Day:.

Minggu lepas, geng2 Atiqah pakat2 buat sushi ramai2. Kempunannya nak turut serta tapi tak boleh. Hehehe. :P

Jadi, untuk melepaskan rasa kempunan aku ini, selepas selesai sahaja ujian pathophysiology tadi (susah tau!), terus aku dan Shahrin pergi ke pasar untuk beli segala barang dan kelengkapan untuk menyediakan sushi. Setelah berhempas pulas dengan nasi yg melekit2 dan proses rolling yang sangat leceh, maka siaplah hidangan sushi seperti yg dapat anda lihat di bawah. Errrmm, sedap tak terkata. Hahaha. :)


Sushi rolls with smoked salmon.
Typical sushi rolls.
Note: Ramai kenalan aku menyambut hari lahir dalam bulan Mac. Di kesempatan ini, aku ingin ucapkan Selamat Hari Lahir kepada Fadzil, Ikhu (roommate aku), Ammar dan Labu (rakan aku di Volgograd). Semoga dipanjang umur dan murah rezeki senantiasa hendaknya. Bila rezeki murah, rajin2lah belanja aku ye. Hehe.

9 comments:

shazwani adnan said...

salam

mmg nampak sedap sungguh. lupa nak hulur ye..? hehehe.. dah master dh buat sushi. hehe

Hafizuddin Awang said...

nanti la wani..time bday aku ke, bleh la aku buatkan utk ko. insyaallah.

Anonymous said...

hahaha...juden tiru kami...

reza said...

Headline akhbar Время Москвы-
Самый Лучшйй Японский Шеф Йз Келантана в Москве!
Hehe..

Hafizuddin Awang said...

anonymous aka tikah/yani/kaka/dodod/muna/mizah:
bukan tiru ok..inspired je.

reza: nasib baik geng2 sini je able to read russian. btw, i take that as a compliment. hehe! :)

fattnieniey said...

judinn...!
bestnye...

nih yg nak buat jugak ni..
takleh jadiii...!

Hafizuddin Awang said...

ye ye..fartini..buat! buat jgn tak buat! kikiki.

tcar said...

yay..sje je publisiti kn nme ak..xpe la..glemer jgk ngn sushi2 tu..itadakimasu~

Hafizuddin Awang said...

tu la tkah..tak mau kasi aku join, kan aku dah mrajuk...bila aku mrajuk, konfem jadi semua mende yg aku buat. (poyo je)..hehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails