headline photo

Tuesday, January 1, 2008

.:Pancawarna 2008:.

Sempena 2008 ini, aku ingin memperbaharui header blog ini. Aku tampilkan header baru yang bertemakan Pancawarna 2008. Pancawarna di sini membawa notasi 5 warna. Tiada sebarang manifestasi yang tersirat di sebalik tema tersebut. Sekadar menyedapkan telinga untuk mendengar sebutannya sahaja. Tidak lebih dari itu. Haha. Kalau anda rasa header ini agak kurang bersesuaian dengan blog ini, jangan segan silu untuk meluahkan sebarang kritikan. Baiklah, ringkas sahaja entri kali ini. Sekadar ingin membuka tirai entri untuk skop 2008. Selamat tahun baru diucapkan sekali lagi! :)

4 comments:

Zaim said...

Pancawarna: coklat pekat, hijau pekat, biru cair, hijau cair, coklat cair. hehe.

Hafizuddin Awang said...

mana la aku tau pekat ke cair. time aku edit tu, dia guna nama lain2; kejap red, kejap magenta, kejap green, kejap teal. so aku layan je la. hahah.

Sarah Mohd Shukor said...

Salam Judin.

lawa header tu. 1st time tgk hari smlm, wkt tu kat laptop wanie. pergh. hensyem gitu. hihi.

ni nak kasi tau. URL blog lagi satu tu berubah skit. sbb baru ks sedar ks salah eja skit. baru td sedarnya. hehe. take note on this:

http://antologidunia.blogspot.com

ups.. ks baru je update kt situ. have a look =) salah silap tolong betulkn ye boss.

ahmad abdul aziz said...

pancawarna siti nurhaliza? is dat wat do u mean? hehe.. btw, keep blogging dude..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails